maanantai 19. tammikuuta 2009

There are times that walk from you

Viikon odotus on nyt palkittu, vaikka kauan odotettu paketti toi mukanaan myös ikävämmän yllätyksen. Ensimmäisenä käteeni sattuneen albumin pinnassa kiilteli syvä halkeama ja sain huomata, että myös kiinnikkeet olivat irrallaan. Itse levy sentään oli kunnossa, vaikka ei kotelossaan paikoillaan pysynytkään.
Harmittaa, kun ei ole ensimmäinen kerta. Viimeksi näin sattui Paul Gilbertin uusimman instrumentaalisen tuotoksen, Silence Followed by a Deafening Roarin kohdalla. Uusien kansien saaminen veloituksetta ei tosin silloisella kerralla tuottanut vaikeuksia, joten eiköhän se tästä.


Kuvat: B.O.

Oncen soundtrackin ja Damien Ricen O:n lisäksi levyhyllyä tulevat pian koristamaan Iron & Winen Our Endless Numbered Days ja A Perfect Circlen Emotive, joista jälkimmäinen sai tosiaan harmikseni kolhuja matkan varrella.

Pienoisen kolauksen koki kyllä myös nuoren opiskelijan rahatilanne, mutta eihän se elämä tunnetusti ilmaista ole. En liene yksin mielipiteeni kanssa jos väitän, että tällaisista maallisista nautinnoista voi jo vähän maksaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thoughts