keskiviikko 18. helmikuuta 2009

It's a small crime and I got no excuse

Vihdoinkin uusi kamera saapui postissa lähes viikon odotuksen jälkeen!

Kuvia en sillä vielä onnistu nappaamaan, sillä laturi hoitelee tällä hetkellä hommiaan, mutta ainakin pääsen ikuistamaan huomisen Salon reissun. Twilightin jatko-osia, DVD-elokuvia ja kuuloaistia helliviä levytyksiä metsästämään hyvässä seurassa, siis! Voisin samalla katsella kameralle suojaavaa koteloa, kun se ei tuohon kauppaan sisältynyt. Vähän kieltämättä jäi harmittamaan, vaikka minulle aikaisemmin informoitiinkin noin kavereiden puolesta, että ei kannata turhia odotella, kotelo kun ei ole vakiovaruste, joka väistämättä paketista löytyy.

Päivä on sujunut melko rattoisissa merkeissä. Pitkästä aikaa on sellainen fiilis, että tekee mieli puuhata kaikenlaista, leipoa ja säveltää, joskaan ei samanaikaisesti. Reseptien suhteen olen yleensä aika orjallinen, pitäisi opetella ottamaan riskejä ruoanlaiton puolella, ainahan voi yllättyä positiivisesti!

Tein tänään ensimmäistä kertaa pitaleipiä, ohjeen löysin Liemessä -ruokablogin kategorioista. Mainio ja helppo ohje, leivät onnistuivat hyvin ja niiden seurana nautittiin vielä samasta linkistä löytyvää satsikia, chili & valkosipuli -mausteella aromisoitua jauhelihaa sipulin kera, sekä raikasta salaattia. Eksyipä joukkoon vielä chilikastikettakin, oma makuaisti kun on harvinaisen mieltynyt tulisiin ruokiin.

Musiikin ei todellakaan tarvitse olla liian monimutkaista ollakseen vaikuttavaa. Bella's lullaby, kulkee käsittääkseni myös nimellä River flows in you, on soinut lakkaamatta päässäni yön pimeinä tunteina vailla aikomustakaan unohtua vielä aikoihin.

Piano on tuskallisen kaunis instrumentti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thoughts