keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

"From a writer, I'm pretty sure that's an insult"

Yökyläily keskellä koeviikkoa ei välttämättä ole se kaikkein fiksuin idea pöydällä odottavia lukuvelvollisuuksia silmällä pitäen, mutta kun tänään nyt kerran oli vapaapäivä ja huomennakin odottelee ainoastaan äidinkielen ainekirjoitus kokeen roolissa, mikä ettei. Pieni välimatka arjesta tekee aina hyvää.

Leivonta-alaa opiskelevan ystävän ja hyvästä syötävästä muuten vain nautiskelevan allekirjoittaneen televisioiltaa varten ei ollut tullut erikseen hankittua mitään naposteltavaa, mutta ainahan sitä jotain kaappien kätköistä löytyy. Pöydälle saatiin lopulta kaavittua pakastimesta korvapuusteja, ja suussa sulavia vadelmia, joiden joukkoon lisättiin vielä banaania. Suolaista puolta edustivatkin sitten TUCin paprikakeksit. Ystävän mukaan tarjonta oli oiva tilanteen huomioon ottaen, eikä huonosti varautunut emäntä kehdannut olla asiasta toista mieltä. Ja marjat kun maistuu henkilökohtaisesti arkenakin, niin...

Ilta sujuikin sitten rattoisasti Sex and the cityn kolmannen tuotantokauden ensimmäisten jaksojen parissa. Tulee välillä hämmästeltyä sitä, miten mainion käsikirjoituksen sarjan tekijät ovat saaneet aikaan, aina kun onnistuu viihdyttämään!

Kuvat: B.O.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thoughts