keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Throwing rocks to hide your hands

Nyt on kyllä harvinaisen epävarma olo huomisesta sosiaalitieteiden kokeesta, vaikka kyllähän se nyt vähintäänkin läpi menee. Saapahan nähdä millä mielin tulen takaisin kämpille huomenna puoli neljän jälkeen, tuo sisäinen suoriutuja kun tuppaa olemaan aika kriittinen persoona...

Sen sijaan sain ilouutisia uudelta opinto-ohjaajalta että siirtymiseni Science & Engineeringistä Arts Facultyyn onnistuukin helpommin kuin ajattelin. Saan siis ihan luvan kanssa unohtaa koko asian nyt, kun olen siirtolomakkeen palauttanut. Mieli on jo ihan kesälaitumilla, vaatii tällä hetkellä melkoista kuria olla hylkäämättä opiskelua tällä minuutilla ja lähteä ulos hyppelehtimään ilta-auringossa. Tottahan toki tänään tähän työpöydälle porotti avonaisesta ikkunasta sellainen aurinko, että selkä palaa, kun meikäläinen painii Neuvostoliiton historian parissa onnistumatta painamaan yhtään faktaa päähänsä. Luonnonvoimilla on selvästikin oma taitonsa ivailla opiskelijan kustannuksella niin että tuntuu. 

Kuvat: B.O.
Jennifer kävi viiden tunnin harhailureissulla kameran kera tuossa iltapäivällä. Olisi kuulemma pyytänyt minut mukaansa, mutta totesi, että että voisi olla väärin houkutella minut pois luentomuistiinpanojen ääreltä näin koetta edeltävänä päivänä. Kiitän tästä hienovaraisuudesta todennäköisesti huomenna kun saan koepaperin eteeni, ja kiroan sen päivän, kun tämän kurssin valitsin.

Mutta ei niin paljon huonoa ettei jotain hyvääkin! Käytiin tuossa eilen tosiaan katselemassa tulevaa asuntoa, ja voi että se on kaunis! Keittiö vei ihan totaalisesti tämän tytön sydämen, oli niin tilava ja valoisa ja paljon työtilaa. Nauroivat, että älä anna poikien tietää, muuten et pääse sieltä enää ulos, mutta mikäs minun noin hienossa keittiössä ollessa, ihan mielelläänhän siellä kokkailee vaikka isommallekin porukalle! Kuvissa näkyvät ikävä kyllä vain näkymä keittiön ikkunasta ja olohuone, en viitsi noita muita lisäillä, kun en ole kysynyt lupia kämppisten naamojen julkaisemisesta tällä tontilla. Mutta ehkä noista saa jonkinlaisen kuvan siitä, miten valoisa ja nätti kämppä on kyseessä. Nyt en malta odottaa syyskuuta!

np: Michael Jackson - 2 Bad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thoughts