lauantai 12. toukokuuta 2012

Trading off, taking turns, don't regret a thing

Eilisestä selvittiin kunnialla, vaikka Propagandan musiikillinen anti oli tällä kertaa todella huono. Rock-kipaleita ei kuultu sitten yhtään Nirvanaa ja Red Hot Chili Peppersiä lukuun ottamatta, ja ylipäänsä hyviä kappaleita tuli ehkä yksi puoleen tuntiin, mikä oli ihan muuta, kuin mihin olen tottunut. Illan musiikista vastasi poikkeavasti indiebändi The Cribs, ja tämä tosiaan näkyi kappalevalinnoissa. Kun bändi sitten katosi lavalta kahden jälkeen aamuyöstä, ei kukaan olisi malttanut lähteä kotiin, kun musiikki muuttui hetkessä parempaan suuntaan. Lavalla heilunut DJ hymyili taukoamatta ja lauloi kappaleiden mukana, ja se fiilis tarttui kyllä sitten tanssijoihinkin. Lopulta jokin bassokipale uhkasi räjäyttää tärykalvot, ja sitten se olikin kolmen pintaan Subwayn kautta takaisin kämpille.

Herätys venyi luonnollisesti puoleenpäivän tienoille, ja nyt olen vihdoin aloitellut tavaroiden pakkaamista. Eniten olen järkyttynyt siitä muovipussien määrästä, jonka olin yhteen lipastonlaatikkoon tunkenut. Sieltä niitä olen käyttänyt roskapusseina, kaupassa kun käyn normaalisti kangaskassien kera, mutta näemmä niitä riittäisi vielä vaan. Pitääpä selvittää, josko tässä on lähistöllä muovipussien kierrätyspistettä. Käsittääkseni sellainen löytyy kyllä isosta Tescosta, jossa normaalisti käyn ruokaostoksillakin, ei varmaan auta kuin käppäillä sinne uudemman kerran tässä ennen keskiviikkoa.

Tuli tuossa istuttua taas muutama tunti keittiössä juttelemassa. Tuli puhetta kolmannen vuoden mahdollisesta vaihtarivuodesta ulkomailla. Olen tässä pohtinut, josko hakisin Yhdysvaltoihin, tarkemmin sanottuna Kaliforniaan, koska se on Amerikassa ainoa yliopistokaupunki, jonne Glasgown psykologian laitos minut päästäisi (tiedä sitten onko vaihtoehtoja useampi ensi vuonna). Muita vaihtoehtoja olisivat mm. Uusi-Seelanti ja Australia, mutta jotenkin se Amerikka houkuttelisi enemmän. Taka-ajatuksena olisi toki jäädä sinne alkukesästä 2014 ajelemaan pitkin mannerta kavereiden kanssa, mutta katsotaan nyt miten tämä haku tästä lähtisi käyntiin. Sillä mentaliteetilla mennään, että kun kerran lähdettiin tänne asti, niin miksei vähän kauemmaskin.

np: Nirvana - Lounge Act

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thoughts