tiistai 27. tammikuuta 2009

So, she said what's the problem, baby?

Tänään pääsivät sitten kannet vaihtoon!
Kolme kappaletta niitä postissa tuli, yhden ylimääräisen olivat joukkoon sujauttaneet. Eipä sillä, eiköhän tuokin jossain välissä pääse käyttöön, ehkä jo seuraavan tilauksen tiimoilta...

Se on muuten harvinaisen hankala toimitus tuo kansien vekslaaminen. Aluksi etsin toiveikkaasti jonkin sortin mekanismia, jolla homman olisi voinut hoitaa simppelisti ja ilman sormien raastamista, mutta kun sitä taikanappulaa ei löytynyt, oli panostettava voimaan ja nokkeluuteen. Pian olikin sitten kasa jo valmiiksi rikkonaisia (eli korvattavissa olevia) kannen osia pitkin poikin työpöytää.


Uusien kansien kanssa, epätoivoisten yritysten jälkeen hermot pettivät ja kannet oli kiikutettava avun toivossa vanhemman sukupolven taitajalle. Itsetunto olikin sitten jo vähän hakusessa kun kuudennetta vuosikymmentään lähentelevä rouvaihminen sai uudet, arvokkaammat kannet auki muutaman yrityksen jälkeen. Eikun kiitos kaunis ja kansilehtisiä jäsentelemään!

Kuvat: B.O.

Viikonloppuna pääseekin sitten kunnolla rentoutumaan kun koeviikko on muisto vain (ainakin seuraavaan jaksotodistukseen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thoughts