torstai 19. helmikuuta 2009

As she spoke with a voice that disrupted the sky

Näin vielä musiikkitervehdyksinä; hämmästyin huomatessani, että Twilightin soundtrackilla esiintyvän kappaleen Let me sign esittäjäksi oli ilmoitettu Robert Pattinson. Pattinson, heräsi kysymys. Eikös se sama heppu näytellyt kyseisen elokuvan pääosan saaden teinien päät pyörälle ihastuksesta? Luonnolleni uskollisena päätin siis ottaa asiasta selkoa ja selvittää herran musiikillista taustaa. Vaikkei Pattinson käsittääkseni varsinaisesti olekaan levyttänyt (?) ja keikkailee lähinnä pienissä piireissä, soundi on kerrassaan mielenkiintoinen. Tätähän voisi kuunnella mielellään enemmänkin!

Vielä tähän loppuun vakuutuksen sananen. Vaikka olenkin viimeiset viikot hehkuttanut yhtä ja samaa kirjaa, siihen liittyvää elokuvaa ja soundtrackia, ei ole syytä huoleen. Tämä on juuri minulle ominaista, hullaantuminen johonkin tiettyyn filmiin, artistiin tai kirjalliseen teokseen. Nämä hurmokset kestävät niiden laadusta riippuen päivistä kuukausiin ja näinä hetkinä minulle saattaa tuottaa suunnattomia vaikeuksia sivuuttaa aihe tai no, yleensäkin olla puhumatta siitä vähintäänkin pahaa aavistamattomille ystäville, jotka viestivät puolikuivalla hymyllä, mutta lämmön kera, että nyt se taas alkaa.

Valmistautukaa siis vielä useampaankin Twilight -aiheiseen postaukseen (mutta toivoa ylläpitäen), sillä kirjojen kahlaus on vielä ikävästi kesken!


Kuva: B.O.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thoughts