torstai 26. huhtikuuta 2012

But when you're down you won't find me laughing

Kai se on uskottava, että kesä alkaa olla lähellä kun herää aamulla ensimmäisten hyttysen pistojen koristamana...

Ilmat on kyllä mitä on, harmaalta näyttää ja sadetta ripottelee tasaisin väliajoin. Suomessa taitaa jopa olla tällä hetkellä paremmat sääolosuhteet kuin täällä, kateeksi käy!

Taitaa se vaan niin mennä, että aina kun vaihdan maisemaa, niin johan alkaa säätilat mennä parempaan suuntaan. Jouluna kotona ollessa kun ei näkynyt lunta nimeksikään, mutta heti alkoi pyryttää kun lähdettiin ajamaan aamuyöstä lentokentälle. Vastaavasti lähtiessäni kotiin kevätlomille, alkoi Glasgowssa luonnollisesti muutaman viikon mittainen hellekausi, aurinko paistoi ja lämpö huiteli kahdessakymmenessä siinä missä kotona iski takatalvi. Ei käy onnen lahjat tasan, ei.
 
Kävinpä tuossa yliopistolla kahvittelemassa kahden ystävän kanssa. Toinen on lähdössä sunnuntaina lopullisesti kotikaupunkiinsa Saksaan, koska erasmus-vuosi on lopuillaan ja viimeinen koe on huomenna. Tulee kova ikävä! Pitänee suunnitella jossain välissä reissu sinnekin päin maailmaa, ettei nyt ihan jäisi viimeisiksi hyvästeiksi. Kuvat: B.O.Niin, ja kävin hakemassa yhden esseenkin takaisin. Otin tälle jaksolle hetken mielijohteesta Neuvostoliittoon keskittyvän kommunismikurssin saadakseni opintopisteet kasaan. Olin kovasti siinä uskossa, että koska historia on aina ollut itselle verrattain mielenkiintoinen aihe, niin hyvinhän tämä tässä sivussa menee. No, eiköhän sieltä ylistävän kuvakielen alta paljastunut tylsin kurssi ikinä. Essee tuli sitten takaisin arvosanalla D1, mikä kirjallisesti vastaa arvosanaa satisfactory eli tyydyttävä. Eihän siinä muuten mitään, mutta kommenteissa todettiin että arvosana laski huomattavasti, koska olin mennyt referoimaan päin mäntyä, essee sinänsä oli kuulemma oikein hyvä. Ja tietysti tämä D1 onkin sitten puolet kyseisen kurssin arvosanasta... eipä tässä auta muu kuin yrittää kompensoida suoriutumalla kokeesta kiitettävästi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thoughts