perjantai 27. huhtikuuta 2012

Rebel souls, deserters we've been called

One down, two to go!

Psykologian koe on nyt takanapäin, edessä vielä CEES (eli Central & Eastern European Studies) ja ranska. Koe tuntui menevän ihan hyvin, vaikka olikin kyllä vaikeampi kuin edellisjakson vastine. Kahdeksastakymmenestä monivalintakysymyksestä ehkä kymmentä piti miettiä hiukan pidempään, minkä pitäisi kaiken järjen mukaan olla hyvä merkki (?). Esseekysymyksestä onkin sitten vaikeampi sanoa, peukut pystyyn ja kesäkuun tuloksia odotellessa! Seuraavien päivien ohjelmaan kuuluisi sitten historiaa, historiaa ja vielä vähän - wait for it - historiaa.

Kuva: B.O.
Minua on nyt valistettu siitä, että Skotlannissa ei kuulemma ole hyttysiä (mosquitos). Olen silti varma, että näin sellaisen ikkunanpielessäni yhtenä aamuna!  Sanakirja antaa näemmä myös haussa sanavastineet gnat ja culex (kuulostavat kyllä ihan joltain tieteisleffan eliölajeilta). Pitänee vielä varmistaa, ettei kyseessä ole kielellinen väärinkäsitys, koska en todellakaan halua alkaa miettiä, mikä muu ötökkä olisi näistä kutisevista puremajäljistä vastuussa... bed bugs, hyrr.

Saatanpa päästä muuten katsastamaan Ikean huomenissa! Nykyinen (ja tuleva) kämppikseni Jennifer on perheineen menossa, ja ajattelivat, että jos autossa vain on tilaa, niin minulle varmaan kelpaisivat ruotsalaiset lihapullat ja alustava huonekalujen hintojen tiirailu syksyä silmällä pitäen. Ai että kelpaako? Lihapullia ja PUOLUKKAHILLOA! It's the little things that make a Finn happy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thoughts