tiistai 24. huhtikuuta 2012

I feel like running away, I'm still so far from home

Posti toi tänään piristävän yllätyksen Suomesta! Muhkeat veronpalautukset tiedossa tälle tytölle, ei voi muuta kuin syödä kanelikorppuja ja pastaa hymy korvissa vielä kolmen viikon ajan, kunnes pääsee kotio nauttimaan kotimaan herkuista ja äidin kokkailuista.

Voipi olla, että päästään katsomaan ensi vuoden kämppää vielä tämän viikonlopun aikana. Itse en ole sitä vielä omin silmin nähnyt, koska olin hakuvaiheessa Suomessa kevätlomilla. Kauniilta se kuitenkin kuvissa näytti. Ei sitä auta alkaa kyseenalaistamaan, kun saat puhelun, jossa ensimmäisenä sanotaan: "This is absolutely perfect!" 
Nyt puheenaiheena ovatkin huonekalut, joita onneksemme saamme ilmaiseksi kahden kämppiksen äidiltä, koska heillä on samaan aikaan muutto pienempään asuntoon, johon suurin osa huonekaluista ja keittiötarvikkeista ei yksinkertaisesti mahdu. Näillä näkymin ainoa asia, jonka joudun itse syyskuussa takaisin tullessani käydä ostamassa on sänky. How great is that? Ja vierailuja harkitseville ystäville voin todeta, että saan todennäköisesti myös vuodesohvan, jonka turvin voin majoittaa tänne asti eksyneitä tuttuja hieman mukavammin. Ettei tarvitse vuorotella joogamaton kanssa, joka ei ikävä kyllä pehmennä sitä lattiaa riittävästi, jotta ehtisi unohtaa missä oikein nukkuu... kokeiltu on.

Kuva: B.O.

Loppupäivän ohjelmaan kuuluukin sitten lähinnä lukemista, perjantai kun lähenee hitaasti mutta varmasti. Tänään vuorossa treatments, eli terapioita ja erilaisia lääkehoitoja. En ole yllättäen ehtinyt vielä stressaantua pätkän vertaa, vaan lueskelen tekstejä ihan rauhallisin mielin. Näemmä tästä yliorganisoivasta luonteesta on loppupeleissä jotain hyötyäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thoughts