maanantai 23. huhtikuuta 2012

Starve the poor so they can be well fed

Pieni hengähdys-/lounastauko tähän väliin, ennen kuin olisi tarkoitus lähteä sisäänajamaan uutta tennismailaa yliopiston suuntaan. Tänään on tosiaan neljän viikon koeperiodin virallinen alkamispäivä, joten saa nähdä, kuinka monta pelaajaa  on uskaltautunut kentälle kirjojensa ääreltä. No, sitä enemmän peliaikaa allekirjoittaneelle!

Kuva: B.O.
On kyllä ollut vähän huono tuuri noiden tennismailojen kanssa tähän mennessä, edellinen kesti kyllä hyvin kevätlomaan asti, mutta napsahti sitten poikki. Halvin mahdollinenhan se oli, joten olin hyvin tyytyväinen että kesti niinkin pitkään. Viikko sitten käytiin ostamassa uusi vanhan tilalle ja se oli ensikäytössä viime keskiviikkona. Hulppeat kaks tuntia se kestikin, aloin valmennuksen loppupuolella ihmetellä, että kuuluuko mailan tosiaan olla niin väärä kuin miltä se omaan silmään siinä vaiheessa näytti. Eipä tietenkään, ei kun seuraavana päivänä takaisin liikkeeseen vaatimaan vaihtomailaa. En sitten hairahtanut uudelleen siihen kieroon mustaan Dunlopiin, vaan otin ensimmäisen mailan tapaan tutun ja turvallisen Wilsonin punavalkoisen. Peukut pystyyn josko tämä yksilö eläisi mukana vaikka useamman vuoden. Viidenkymmenen prosentin alennus ei sekään tehnyt pahaa tällä hetkellä hyvinkin tyhjälle kukkarolle.

Parin tunnin pelituokion olisi tarkoitus virkistää pääkoppaa sen verran, että jaksan syventyä vielä takaisin tultuani skitsofreniaan ja persoonallisuushäiriöihin. Jep, tämä on sitä psykologian parasta antia! Abnormal psychology kuulostaa ehkä hieman masentavalta aihealueelta, mutta kun sitä alkaa vertaamaan hermosysteemien toimintaan ja kaikenmaailman välittäjäaineisiin, niin oppiminen tapahtuu ihan huomaamatta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thoughts